VIIІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

 15 травня 2022 року відбувся VIIІ Всеукраїнський форумвзаємодії та розвитку, який об’єднав спікерів з усіх куточків України.  У заході взяли участь Манішевська Надія та Філоненко Тятяна з доповіддю «Активності екологічного  гуртка «Екосфера» у Боярському фаховому коледжі за 2021-2022 рік».

Основною метою форуму є налагодження співпраці між органами державної влади, громадськістю, бізнесом та ЗМІ. Анонсувати можливості взаємодії в області у 2022 році згідно з компетенцією, анонс можливостей для молоді. Заклик до взаємодії та співпраці, спільного розвитку області.

Громада, влада, бізнес та медіа зібралися разом, щоб обговорити соціальної активності в регіонах, привернути увагу до сталого розвитку, волонтерського руху, корпоративної соціальної відповідальності та проєктів, які заплановані в цьому році адаптованих до сучасних реалій.

Уже восьмий рік поспіль Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку стає майданчиком для згуртування кращих спікерів країни, які формують молодіжну та соціальну політику.

Пряму трансляцію можна переглянути на сторінці www.facebook.com/letsdoitukraineeco.  

Організатор заходу – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Національної молодіжної ради України.

Зробимо Україну чистою разом! | Let’s make Ukraine clean together!

#letsdoitukraine

#БоярськийфаховийколеджНУБіПУкраїни

#Боярка

 

НАДІЯ МАНІШЕВСЬКА,

викладач екологічних дисциплін

4

Зображення 2 з 4